بیمه پاسارگاد توانست به سرعت با ارایه انواع مختلف بیمهنامه جای خود را در صنعت بیمه باز کند. هم اکنون همه افراد میتوانند خدمات بیمه پاسارگاد را در قالب انواع بیمههای تجاری دریافت کنند. آنچه در ادامه میتوانید انواع رشتههای بیمهای است که در بیمه پاسارگاد ارایه میشود.
بیمه عمر پاسارگاد یا به عبارت دیگر بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد جدیدترین نسل از بیمه زندگی است که بهترین شرایط بیمه عمر مزایای بیمه عمر و پوشش های بیمه عمر به همراه پرداخت سود بیمه عمر در آینده را ارائه میکند
قرارداد بیمه آتش سوزی، توافقی است بین بیمه گذار از یکسو و بیمه گر از سوی دیگر که بر اساس آن بیمه گر متعهد میگردد در قبال دریافت حق بیمه، خسارت وارد به مورد بیمه ( اموال بیمه شده ) را در صورت وقوع خطرات بیمه شده ، که منجر به وارد آمدن خسارت به مورد بیمه شود ، در حدود تعهدات خود ( سرمایه مورد بیمه ) و برای دوره زمانی معین جبران نماید . در این حالت خسارت وارده قابل پرداخت به بیمه گذار و یا ذینفع مندرج در بیمه نامه میباشد .
در بیمه آتش سوزی، ساختمان و کلیه کالاها و لوازم موجود در آن در مقابل خطر آتش سوزی و انفجار و صاعقه بیمه میشود. همچنین خسارت های وارده ناشی از آتش سوزی و همچنین هزینههای پیشگیری از توسعه آتش در این بیمه نامه قابل جبران میباشد. البته لازم به ذکر است که غیر از خطر آتشسوزی، خطرات دیگری نظیر زلزله، سیل، طوفان، ترکیدگی لوله آب، ضایعات برف و باران، سقوط هواپیما و هلی کوپتر، شکست شیشه و سرقت از منزل نیز در بیمه آتش سوزی و با عنوان خطرات اضافی قابل پوشش است که در بخش پوششهای اضافی به تفصیل شرح داده خواهند شد.
بر اساس تفاوت در تعریف بعضی ازبخش های مورد نیاز در قرارداد بیمه آتشسوزی، میتوان این نوع بیمه را به ۳ شاخه زیر تفکیک نمود:
> آتش سوزی اماکن مسکونی
> آتش سوزی اماکن اداری – تجاری (غیر صنعتی)
> آتش سوزی اماکن صنعتی
بیمه آتش سوزی خسارتهای ناشی از آتش سوزی، انفجار، صاعقه و خطرات اضافی (سیل،زلزله و …) به اموال منقول و غیر منقول اعم از ساختمان مسکونی، اداری،تجاری، انبارهای عمومی و اختصاصی و موجودی مواد اولیه و محصول و همچنین ساختمان، ماشین آلات و کالای در جریان ساخت کارگاهها، مراکز صنعتی و غیرصنعتی را تحت پوشش قرار میدهد .
بیمه بدنه برخلاف بیمه شخص ثالث اختیاری است و یکی از انواع بیمهای است که به یک وسیلهنقلیه تعلق میگیرد.
شخص بیمهگذار میتواند با پرداخت مبلغ مشخصی به عنوان حقبیمه به شرکت بیمه، وسیلهنقلیه خود را در برابر خطراتی که ممکن است برای خودرو به وجود بیاید، بیمه کند.
به طورکلی خطرات تحت پوشش بیمه بدنه به دو دسته خطرات اصلی و فرعی تقسیم میشوند.
خطرات اصلی مانند سرقت کلی، خساراتی که حین نجات و انتقال خودرو به آن وارد میشود، رخ دادن حادثه برای اتومبیل، خساراتی که با رخ دادن حوادث آتشسوزی، انفجار، صاعقه به وسیلهنقلیه بیمهشده و یا وسایل یدکی همراه آن وارد میشود و خسارتهای وارده به لاستیک و چرخهای موضوع بیمهشده، میباشد.
بیمهگذاران میتوانند با پرداخت حقبیمهی بیشتری به شرکتبیمه، از پوششهای اضافی (خطرات فرعی) زیر بهرهمند شوند.
در نحوه محاسبه بیمه بدنه، حق بیمه بدنه برخلاف بیمه شخص ثالث مقدار و نرخ پایه مشخصی ندارد و براساس انتخاب پوششهای مختلف توسط شخص بیمهگذار و تخفیفهای متفاوتی که شرکتهای بیمه بر آن اعمال میکنند، متغیر میباشد. به همین دلیل مقایسه قیمت بیمه بدنه در شرکتهای مختلف بیمه، نکته بسیار مهمی قبل از خرید این بیمه است.
در محاسبه بیمه شخص ثالث چندین فاکتور موثر می باشند که در زمان استعلام بیمه ثالث روی قیمت بیمه شخص ثالث اثر گذار می باشند. در ادامه به بررسی همه فاکتورها خواهیم پرداخت:
-قیمت پایه بیمه ثالث
معیار اصلی محاسبه بیمه شخص ثالث و میزان پوشش های جانی و مالی که روی بیمه نامه منظور می شود ، دیه کامل یک انسان در ماه حرام است. میزان دیه هر ساله و عموما در پایان سال و ابتدای سال جدید بر اساس تصمیم قوه قضائیه اعلام می شود که بطور مثال: برای سال ۱۳۹۶ دیه کامل در ماه حرام ۲۸۰ میلیون تومان و برای ماه های عادی ۲۱۰ میلیون تومان تصویب شده است.
با توجه به میزان دیه اعلام شده چنانچه فردی در حادثه رانندگی دچار خسارت جانی شود، خسارت ها بر اساس این دیه تعیین می شود و طبق قانون جدید بیمه شخص ثالث در شروع هر سال شمسی و اضافه شدن مبلغ دیه ، الحاقیه افزایش دیات از سوی بیمه مرکزی بدون دریافت هر گونه حق بیمه اضافی از بیمه گذار بصورت اتوماتیک اعمال می گردد و همچنین بر اساس دیه مصوب ، پوشش های مالی بیمه شخص ثالث نسبت به دیه تعیین شده تغییر می یابد بطور مثال در بیمه ثالث مبلغ مالی برای سال ۹۶ میزان ۷ میلیون تومان تعیین گردیده است.
نکته: سقف مالی بیمه نامه به اختیار شخص بیمه گذارو با تایید شرکت بیمه می تواند بیشتر انتخاب گردد مانند ۳۰ میلیون تومان پوشش مالی.
بر اساس دیه ماه های حرام و عادی و میزان پوشش مالی پایه، قیمت پایه برای بیمه ثالث محاسبه می شود که با اضافه و کم شدن تخفیفات و سایر شرایط بیمه نامه، قیمت بیمه ثالث محاسبه و اعلام می شود.
-نوع وسیله نقلیه
در بیمه ثالث نوع وسیله نقلیه بر اساس قدرت و سیلندر ماشین تقسیم بندی می شود با بالا رفتن تعداد سیلندر ماشین حق بیمه ثالث بیشتر می شود.
-سال ساخت وسیله نقلیه
سال ساخت وسیله نقلیه یکی از مهمترین فاکتورهای محاسبه بیمه شخص ثالث است ، با بالا رفتن سن خودرو به علت فرسودگی وسیله نقلیه و افزایش ریسک حادثی ، حق بیمه افزایش می یابد.
-کاربری خودرو
نوع کاربری خودرو در میزان ریسک خودرو بسیار مهم بوده، چراکه خودروهایی که کاربری همچون تاکسی داشته باشند، در معرض حوادث رانندگی بیشتری بوده و بالتبع باید حق بیمه های بیشتری را پرداخت کنند. برای همین موضوع در بیمه ثالث کاربری خودرو بر اساس شخصی، بارکش، آمبولانس و … تقسیم بندی می شود.
-پوشش های بیمه نامه
پوشش های بیمه نامه در واقع همان تعهد های مالی و جانی شرکت بیمه در مقابل خسارات بیمه گذار می باشد. همانطور که در بالا گفته شد میزان این پوشش ها بر اساس دیه همان سال محاسبه می شود.
پوشش مالی
این پوشش برای جبران هزینه های مالی است که در اثر حادثه رانندگی به اموال تحت مالکیت شخص ثالث وارد می شود.. میزان پوشش مالی برای سال ۱۳۹۶ ، از ۷ میلیون تومان تا ۳۰ میلیون تومان می باشد ، محاسبه حداقل پوشش مالی در هر سال با دیه در آن سال نسبت دارد و یک چهلم دیه ماه حرام می باشد. اما هر فردی می تواند به هر میزان پوشش مالی که لازم داشته باشد را با توافق شرکت بیمه بر روی بیمه شخص ثالث خود خریداری نماید.
پوشش جانی
که برای جبران آسیب های جانی و صدمه های وارد شده از حادثه رانندگی به انسان ها می باشدکه شامل دیه فوت، دیه نقص عضو و دیه جرح و هزینه های پزشکی بوده که ناشی از تصادف وسیله نقلیه باشد.
پوشش سرنشین
تمامی خسارت وارد شده به راننده را شامل نقص عضو و هزینه پزشکی و فو ت را شامل می شود.